سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است

مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد

محمد ابراهیم رضایی رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجامی، اظهار داشت: اجرایی کردن گام سوم از سوی ایران اقدامی متقابل در برابر بدعهدی‌ اروپا است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کمیته هسته‌ای مجلس گفت: مسئولان آمریکایی در مقابل منطق قوی ایران مبنی بر پیگیری حقوق ملت‌مان در برجام مستاصل شده‌اند.

محمد ابراهیم رضایی رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجامی، اظهار داشت: اجرایی کردن گام سوم از سوی ایران اقدامی متقابل در برابر بدعهدی‌ اروپا است.

 

وی با بیان اینکه اروپایی‌ها از زمانی که آمریکا از برجام خارج شد و تحریم‌های جدیدی علیه کشورمان اعمال کرد، صرفا موضع گیری‌های سیاسی انجام داده‌اند، افزود: کشورهای اروپایی حاضر در برجام باید پاسخ دهند، مگر می‌شود توافقنامه چندجانبه فقط از طرف یک کشور اجرا شود و سایر کشور‌های حاضر در توافق، تنها نظاره‌گر باشند که اکنون از ایران انتظار دارند همچنان تعهداتش را اجرایی کند.

 

رئیس کمیته هسته‌ای مجلس یادآور شد: جمهوری اسلامی با حسن نیت به کشور‌های اروپایی مهلت داد تا تعهدات برجامی و موارد دیگری خارج از توافقنامه برجام را عملیاتی کنند اما آنها همواره از این موضوع سرباز زدند که به همین دلیل مسئولان کشور تصمیم گرفتند که گام‌های کاهش تعهدات برجامی را اجرایی کنند.

 

رضایی با تاکید بر اینکه سیاست کاهش تعهدات برجامی ایران بسیار اثربخش بوده است و با ادامه این روند، قطعاً طرف مقابل به انجام تعهداتش در برجام مجاب می‌شود، تصریح کرد: مسئولان آمریکایی در مقابل منطق قوی ایران مبنی بر پیگیری حقوق ملت‌مان در برجام مستاصل شده‌اند.

 

نماینده مردم خمین در مجلس با بیان اینکه مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهند شد، تاکید کرد: ایران در شرایطی که طرف مقابل هیچ اقدامی برای حفظ برجام انجام نمی‌دهد، با اقتدار گام سوم کاهش تعهدات برجامی را در راستای منافع ملی کشور برمی‌دارد.

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار